Holland America Line vaart in 2020 met 3 schepen vanuit Nederland

Holland America Line zal ook in 2020 met 3 cruiseschepen vanuit Nederland varen. Van april tot en met september zullen zowel de Nieuw Statendam, Rotterdam als Veendam verschillende populaire routes gaan varen in Noord-Europa. Dat blijkt uit het Europese cruiseprogramma voor 2020 dat de rederij bekend heeft gemaakt. In totaal zullen er 6 cruiseschepen in de vloot actief zijn in ons werelddeel. Naast de genoemde schepen gaat het om de Nieuw Amsterdam, Zaandam en Zuiderdam.

Het nieuwste cruiseschip van Holland America Line, Nieuw Statendam, zal in 2020 7- en 14-daagse cruises gaan varen vanuit Amsterdam. De bestemmingen variëren van de Noorse fjorden, Oostzee, Spanje en Portugal tot aan de Middellandse Zee. De Rotterdam maakt vanuit Rotterdam 7- tot 14-daagse cruises naar de Oostzee, Britse Eilanden en Spanje en Portugal. Tot slot staan er voor de Veendam vanuit Amsterdam langere 14- tot 21-daagse cruises op het programma naar de Oostzee, Britse Eilanden, IJsland, Spanje en Portugal en Israël.

In Amsterdam kan je begin augustus 2020 tevens opstappen op de Zaandam voor een bijzondere 19-daagse Viking-cruise naar Boston. Dit is een segment van een 35-daagse Viking-cruise van en naar Boston met stops in 18 havens in de Verenigde Staten, Canada, Groenland, IJsland, Noorwegen, Nederland en Ierland. Ook de trip van Boston naar Amsterdam is apart te boeken.

Turkije terug in het programma

In 2020 keert de Nieuw Amsterdam terug naar de Middellandse Zee. Het zal een vol seizoen doorbrengen in de regio en daarbij 12-daagse cruises varen o.a. vanuit Venetië. Ze krijgt van mei tot juni gezelschap van de Zuiderdam die ook 12-daagse cruises gaat maken. In september en oktober volgen ook de Nieuw Statendam en Veendam met 10- tot 14-daagse cruises. De Zuiderdam, Nieuw Amsterdam en Veendam zullen allemaal Turkije weer aan gaan doen met overnachtingen in Istanbul.

De Holland America Line cruises in 2020 zijn reeds boekbaar via: 

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravel Store

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!