MSC Cruises in zee met Duitse topchef Wohlfahrt

MSC Cruises is opnieuw een samenwerking aangegaan met een Europese topchef. Het gaat om Harold Wohlfahrt, de enige Duitse kok die al 25 jaar in het bezit is van 3 Michelin sterren. Wohlfahrt gaat een nieuw menu samenstellen voor het exclusieve Yacht Club restaurant aan boord van de MSC Meraviglia, MSC Splendida en MSC Preziosa als de schepen varen in Noord-Europa. Daarnaast zal hij twee verschillende hoofdgerechten creëren voor de gala-avond. Wohlfahrt zal de chefkoks van MSC Cruises gaan trainen zodat ze zijn gerechten kunnen namaken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.