Celebrity Cruises voert nieuwe look Edge door op alle schepen

Het nieuwe innovatieve vlaggenschip van Celebrity Cruises, Celebrity Edge, kwam in november van dit jaar in de vaart met een nieuw kleurenschema voor de rederij. Een nieuw kleur blauw siert de romp. De Amerikaanse cruiserederij heeft nu laten weten dat het van plan is om alle schepen in de vloot te voorzien van de volledig blauwe romp zoals het eerste schip uit de Edge-klasse. De wijziging zal de komende periode worden doorgevoerd tijdens geplande droogdokbezoeken van de schepen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.