MSC Bellissima begonnen aan haar eerste zeetest

Het toekomstige vlaggenschip van MSC Cruises, MSC Bellissima, is woensdag vertrokken vanuit het droogdok C van de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint Nazaire voor haar eerste zeetest in de Golf van Biskaje. Tijdens de proefvaart, die naar verwachting 4 dagen in beslag zal nemen, voert de werf de de eerste nautische en technische testen uit.

Het tweede schip (171.598 brutoton) in de innovatieve Meraviglia-klasse wordt op 2 maart 2019 gedoopt in Southampton. Daarna vertrekt het naar de Middellandse Zee waar het 8-daagse cruises gaat varen. Deze cruises doen Napels, Messina, La Valletta, Barcelona, Marseille en Genua als bestemmingen aan. In november zet het 5.686 passagiers tellende schip koers naar de Emiraten voor haar winterseizoen 2019/2020.

Zie onder drone-beelden van het vertrek van de MSC Bellissima:

Wil je ook cruisen op de MSC Bellissima? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!