Video: Eerste beelden van gerenoveerde Norwegian Jewel

Het cruiseschip Norwegian Jewel heeft recent tijdens een droogdok van twee weken in Singapore een uitgebreide renovatie ondergaan. Daarbij zijn o.a. 25 openbare ruimtes compleet vernieuwd, zijn de hutten opnieuw ontworpen en is er nieuw entertainment aan boord. In onderstaande video zijn de eerste beelden te zien van het eindresultaat van het harde werk van 1.850 arbeiders. De upgrade is onderdeel van het 400 miljoen dollar kostende renovatieprogramma ‘The Norwegian Edge’ van de rederij.

De opgefriste Norwegian Jewel vaart vanaf december 2018 8- tot 20-daagse routes vanuit Sydney, Hong Kong en Singapore, voordat ze zich voegt bij Norwegian Bliss en Norwegian Joy in Alaska voor het zomerseizoen 2019. Deze cruises zijn nu boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​