Video: Eerste beelden van gerenoveerde Norwegian Jewel

Het cruiseschip Norwegian Jewel heeft recent tijdens een droogdok van twee weken in Singapore een uitgebreide renovatie ondergaan. Daarbij zijn o.a. 25 openbare ruimtes compleet vernieuwd, zijn de hutten opnieuw ontworpen en is er nieuw entertainment aan boord. In onderstaande video zijn de eerste beelden te zien van het eindresultaat van het harde werk van 1.850 arbeiders. De upgrade is onderdeel van het 400 miljoen dollar kostende renovatieprogramma ‘The Norwegian Edge’ van de rederij.

De opgefriste Norwegian Jewel vaart vanaf december 2018 8- tot 20-daagse routes vanuit Sydney, Hong Kong en Singapore, voordat ze zich voegt bij Norwegian Bliss en Norwegian Joy in Alaska voor het zomerseizoen 2019. Deze cruises zijn nu boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!