Tweede Kerstdag drukste dag op St. Maarten van 2018

Het was de drukste dag van 2018 in St. Maarten: op 2e Kerstdag waren er maar liefst 7 cruiseschepen in de stad. Zij brachten gezamenlijk 36.800 mensen (cruisereizigers & personeelsleden) naar het eiland. Zes cruiseschepen lagen aan de twee cruisekades en één moest noodgedwongen voor anker gaan in de baai. De  Celebrity Edge, Celebrity Silhouette en Marella Explorer (Marella Cruises) bleven in de haven tot later in de avond. Zij konden dus genieten van het avondleven in Philipsburg. De andere schepen waren de Adventure Of The Seas, MSC Seaside, Britannia en tot slot de grootste van allemaal, de Harmony Of The Seas.

Met deze zeven schepen meerden ook zo’n 9900 personeelsleden aan. Uiteraard kunnen zij niet altijd elke keer van boord. De haven van St. Maarten is hen dankbaar omdat zij ook een cruciale rol hebben gespeeld in de opbouw van het eiland.  St. Maarten kijkt daarom uit naar een toenemend aantal cruiseschepen in 2019.

Wil je ook cruisen naar St. Maarten?

Klik verder voor meer info:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.