Cruisereiziger
BestemmingenCruiseterminal

Tweede Kerstdag drukste dag op St. Maarten van 2018

Het was de drukste dag van 2018 in St. Maarten: op 2e Kerstdag waren er maar liefst 7 cruiseschepen in de stad. Zij brachten gezamenlijk 36.800 mensen (cruisereizigers & personeelsleden) naar het eiland. Zes cruiseschepen lagen aan de twee cruisekades en één moest noodgedwongen voor anker gaan in de baai. De  Celebrity Edge, Celebrity Silhouette en Marella Explorer (Marella Cruises) bleven in de haven tot later in de avond. Zij konden dus genieten van het avondleven in Philipsburg. De andere schepen waren de Adventure Of The Seas, MSC Seaside, Britannia en tot slot de grootste van allemaal, de Harmony Of The Seas.

Met deze zeven schepen meerden ook zo’n 9900 personeelsleden aan. Uiteraard kunnen zij niet altijd elke keer van boord. De haven van St. Maarten is hen dankbaar omdat zij ook een cruciale rol hebben gespeeld in de opbouw van het eiland.  St. Maarten kijkt daarom uit naar een toenemend aantal cruiseschepen in 2019.

Wil je ook cruisen naar St. Maarten?

Klik verder voor meer info:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)