Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Top 5 Best gelezen artikelen van 2018

Het afgelopen jaar heeft Cruisereiziger al het nieuws voor je verzameld over cruises, cruisechepen en cruisetips. Wij geven je de top 5 van de best gelezen artikelen. Heb jij ze al gelezen?

1. Dertig interessante feitjes over de Nieuw Statendam

Op 1 december werd het nieuwste schip van Holland America Line aan de vloot toegevoegd. Alles wat je nog niet wist over de Nieuw Statendam lees je in dit artikel.

2. Video: sfeerimpressies van de AIDAnova

Na wat vertraging begon de AIDAnova op 19 december 2018 aan haar maiden voyage. Eerder dit jaar kon je in een video bekijken wat er allemaal op de AIDAnova te verwachten was.

3. Cruise Port Rotterdam verwacht record aantal schepen

Cruise Port Rotterdam gaat een goed jaar tegemoet. En dan zijn de cruiseschepen van Cruise & Maritime Voyages nog niet eens meegerekend.

4. Eemstocht van de Norwegian Bliss

De Eemstocht van de Norwegian Bliss eindigde traditiegetrouw in Nederland.

5. De 8 grootste nieuwste cruiseschepen van 2018

We gingen een aantal bijzondere schepen het afgelopen jaar tegemoet. Zoals de Celebrity Edge met een multifunctionele zijkant die zich van onder naar boven kan verplaatsen. En de kartbaan van de Norwegian Bliss was ook baanbrekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)