Cunard breidt aanbod Alaska-cruises uit in 2020

Cunard heeft laten weten dat het in 2020 een volledig seizoen actief zal zijn in Alaska. De recent gerenoveerde Queen Elizabeth zal van juni tot en met september cruises gaan varen in ‘The Great Land’. De luxe cruisemaatschappij keert er in mei van dit jaar, na een afwezigheid van 20 jaar, terug. De aangeboden cruises blijken dermate populair dat Cunard het aantal reizen in de regio voor 2020 heeft verdubbeld.

Het uitgebreide aanbod bevat tien cruises met vertrek en aankomst in Vancouver (Canada), variërend van 9 tot 12 nachten. Daarbij worden bestemmingen zoals Skagway, Juneau, Ketchikan en Sitka langer aangedaan en kan er o.a. worden genoten van de beroemde Inside Passage, Hubbard Glacier, Sawyer Glacier, Tracy Arm en Endicott Arm.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om diverse cruises te combineren, zoals een Alaska-cruise met een speciale Independence Day cruise naar San Francisco of een oversteek van Yokohama of naar Tokyo. Daarnaast biedt Cunard in samenwerking met Rocky Mountaineer 4- tot 6-daagse treinreizen aan in de Canadian Rockies voor en na de cruise.

Op maandag 7 januari 2019 begint de verkoop van Cunard’s 2020 Alaska-cruises voor leden van het loyaliteitsprogramma van Cunard. Een dag later, dinsdag 8 januari 2019, kan iedereen deze cruises boeken. Wil jij in stijl in Alaska cruisen op de Queen Elizabeth? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!