Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzenPrijsvraag

Prijswinnaars entreekaarten Vakantiebeurs 2019!

Tussen 10 en 13 januari 2019 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer het grootste vakantie-evenement van Europa plaats. Diverse rederijen en cruisespecialisten zullen daarbij de partij zijn. De deelnemers geven informatie, presentaties en er draaien korte, informatieve films. Daarnaast delen cruisereizigers hun ervaringen en tips op het Cruise Ambassadeurs Plein (hal 11).

Winnaars

Cruisereiziger.nl verlootte voor dit evenement 5×2 kaarten, waarmee de Vakantiebeurs 2019 gratis bezocht kan worden. De volgende winnaars zijn uit de bus gekomen:

  • Ida van Pol
  • Teije Vaartjes
  • Angelique van Nieuwburg
  • Frans Eekhout
  • Dave Kramer

Van harte gefeliciteerd!

De prijswinnaars krijgen deze week een E-voucher voor de toegangskaarten per mail toegestuurd.

Vakantiebeurs tickets

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website: http://www.vakantiebeurs.nl, daar koop je je kaartje met korting. Je betaalt €10,- tot €14,- (afhankelijk van datum koop) in plaats van €15,00 aan de kassa.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!