Nieuwe Mein Schiff 2 aangekomen in Kiel voor laatste werkzaamheden

Zaterdag is aan het begin van de middag de nieuwe Mein Schiff 2 voor de eerste keer aangekomen in de Duitse havenstad Kiel. Daar vinden aan de Ostseekai de laatste afrondende bouwactiviteiten plaats voor de overdracht van de Duitse scheepsbouwer Meyer aan TUI Cruises op 22 januari. Op 29 januari komen in Bremerhaven de eerste betalende cruisepassagiers aan boord voor een preview-cruise van 5 dagen waarbij op 1 februari Amsterdam wordt aangedaan. Op 3 februari staat vervolgens wederom vanuit Bremerhaven de 13-daagse doopcruise naar Gran Canaria op het programma. Tijdens de stop in Lissabon op 9 februari vindt de officiële doopceremonie plaats.

Zie onderstaande video voor beelden van de aankomst in Kiel.

Vanaf 15 februari start de nieuwe Mein Schiff 2 een reeks van 8-daagse inaugurele cruises vanuit Gran Canaria langs de Canarische Eilanden, gevolgd door 11-daagse cruises vanuit Palma de Mallorca naar de Middellandse Zee. Cruises op de nieuwe Mein Schiff 2 zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelDreamlinesKrasTUI NederlandTUI Cruises DuitslandZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.