MSC Grandiosa raakt voor de eerste keer water

Zaterdagmiddag vond op de scheepswerf van de Franse scheepsbouwer Chantiers de l’Atlantique in Saint-Nazaire de tewaterlating plaats van het nieuwe cruiseschip van MSC Cruises MSC Grandiosa. Nadat de eerste van twee innovatieve Meraviglia-Plus klasse schepen voor de eerste keer in aanraking kwam met water werd het door 7 sleepboten van dok b naar dok c getrokken. Daar vindt het vervolg van de bouw plaats. In november van dit jaar komt het grootste cruiseschip in de MSC-vloot in de vaart. Dan staat ook de doop gepland in Hamburg.

De verkoop voor het inaugurele seizoen van de MSC Grandiosa in het westelijke gedeelte van de Middellandse Zee is reeds van start gegaan. Vanaf 23 november 2019 zal de MSC Grandiosa wekelijkse cruises maken naar Genua, Civitavecchia, Palermo, Valletta, Barcelona en Marseille.

Wil jij als eerste cruisen met het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises MSC Grandiosa? Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!