Duitse Elektropop artiest Schiller vaart mee met MS EUROPA 2

De bekende Duitse elektropop artiest Christopher van Deylen, artiestennaam ‘Schiller’,  gaat mee op 8-daagse cruise met vertrek op 21 juli 2019. De reis voert van en naar Mallorca in de Middellandse Zee waarbij Ibiza, Barcelona, Cannes en Sanary sur Mer bezocht worden.

Schiller vaart een week lang mee en treedt gedurende deze week meerdere keren op. Met meer dan zeven miljoen verkochte albums, uitverkochte tours en vele gouden en platinum platen, heeft de artiest zijn stempel gedrukt op de internationale elektropop scene. De optredens aan boord staan garant voor een indrukwekkend muziek én lichtspektakel.  Waarbij gasten ondergedompeld worden in een muzikale droom wereld met een mystieke atmosfeer. Bij deze concerten komen internationale gastartiesten aan boord waarmee Schiller samenwerkt. Aanvullend zullen beelden en projecties bij elk concert de muzikale atmosfeer verhogen.

Meer informatie over cruise op de MS EUROPA 2, beschikbaar vanaf € 4990:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.