Duitse Elektropop artiest Schiller vaart mee met MS EUROPA 2

De bekende Duitse elektropop artiest Christopher van Deylen, artiestennaam ‘Schiller’,  gaat mee op 8-daagse cruise met vertrek op 21 juli 2019. De reis voert van en naar Mallorca in de Middellandse Zee waarbij Ibiza, Barcelona, Cannes en Sanary sur Mer bezocht worden.

Schiller vaart een week lang mee en treedt gedurende deze week meerdere keren op. Met meer dan zeven miljoen verkochte albums, uitverkochte tours en vele gouden en platinum platen, heeft de artiest zijn stempel gedrukt op de internationale elektropop scene. De optredens aan boord staan garant voor een indrukwekkend muziek én lichtspektakel.  Waarbij gasten ondergedompeld worden in een muzikale droom wereld met een mystieke atmosfeer. Bij deze concerten komen internationale gastartiesten aan boord waarmee Schiller samenwerkt. Aanvullend zullen beelden en projecties bij elk concert de muzikale atmosfeer verhogen.

Meer informatie over cruise op de MS EUROPA 2, beschikbaar vanaf € 4990:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​