Cruisereiziger
Roomservice

Carnival zet plannen voor betaalde roomservice op on hold

Carnival Cruise Line heeft haar eerdere plannen om voor roomservice te laten betalen in de ijskast gezet. Per half januari zouden gasten vanaf 10 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds voor roomservice moeten betalen. Vele Carnival cruisereizigers hekelden het plan.

In een verklaring zegt de rederij dat ze graag aanpassingen aan het plan willen maken zodat de balans tussen wat gasten willen en het verminderen van weggooien van voedsel, beter wordt. Tot het nieuwe besluit valt, voert de rederij geen veranderingen door.

Gasten kunnen dus nog steeds van 06:00-22:00 uur diverse items zoals sandwiches, salades en desserts gratis in de hut laten bezorgen. Van 22:00-06:00 uur werden er voor items als kippenvleugeltjes, sushi, quesadillas, pizza’s en frietjes al kleine bedragen gerekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Carnival zet plannen voor betaalde roomservice op on hold

  • Cruise maatschappijen lijken steeds meer op low cost carriers. Eerst was alles in de luchtvaart inclusief, nu moet men zelfs bij gerenommeerde maatschappijen veel bijbetalen. Of krijgen we een basispakket en moet men de vele extra’s bijtellen. Nu worden de koffers bij het aan boord gaan nog gratis bij de hut gezet, kost dit later en ook het wegbrengen bij aankomst geld ? Of worden voor de Safety drill kosten gerekend enz, enz. Misschien dat gelukkig – als die er is – de zon nog gratis is en blijft…, maar waar ligt het einde van die (onverwachte) extra kosten rage ?…

Reacties zijn gesloten.