Carnival zet plannen voor betaalde roomservice op on hold

Carnival Cruise Line heeft haar eerdere plannen om voor roomservice te laten betalen in de ijskast gezet. Per half januari zouden gasten vanaf 10 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds voor roomservice moeten betalen. Vele Carnival cruisereizigers hekelden het plan.

In een verklaring zegt de rederij dat ze graag aanpassingen aan het plan willen maken zodat de balans tussen wat gasten willen en het verminderen van weggooien van voedsel, beter wordt. Tot het nieuwe besluit valt, voert de rederij geen veranderingen door.

Gasten kunnen dus nog steeds van 06:00-22:00 uur diverse items zoals sandwiches, salades en desserts gratis in de hut laten bezorgen. Van 22:00-06:00 uur werden er voor items als kippenvleugeltjes, sushi, quesadillas, pizza’s en frietjes al kleine bedragen gerekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Eén gedachte over “Carnival zet plannen voor betaalde roomservice op on hold

  • 10 januari 2019 om 15:46
    Permalink

    Cruise maatschappijen lijken steeds meer op low cost carriers. Eerst was alles in de luchtvaart inclusief, nu moet men zelfs bij gerenommeerde maatschappijen veel bijbetalen. Of krijgen we een basispakket en moet men de vele extra’s bijtellen. Nu worden de koffers bij het aan boord gaan nog gratis bij de hut gezet, kost dit later en ook het wegbrengen bij aankomst geld ? Of worden voor de Safety drill kosten gerekend enz, enz. Misschien dat gelukkig – als die er is – de zon nog gratis is en blijft…, maar waar ligt het einde van die (onverwachte) extra kosten rage ?…

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.