Ponant biedt gratis wifi op al haar cruiseschepen

De cruisemaatschappij voor luxe expeditie cruises Ponant heeft aangekondigd dat het vanaf dit jaar gratis toegang tot wifi aanbiedt aan alle gasten op alle cruiseschepen in haar vloot. Volgens de Franse rederij draagt gratis internet bij aan de klantervaring aan boord en is het een belangrijke stap in het digitaliseringsproces van het bedrijf. Het heeft daarvoor veel investeringen gedaan waaronder een nieuw wifi-systeem waardoor de dekking in alle uithoeken van de wereld is verbeterd en een nieuw gebruikersvriendelijk portaal.

‘Om nauw contact te onderhouden met familie en vrienden zowel op zee als aan land hebben alle Ponant-passagiers vanaf januari 2019 gratis en onbeperkt toegang tot wifi over het gehele schip, ongeacht de hutcategorie’, aldus Ponant in een verklaring.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.