Oceania Cruises onthult exclusief Dom Perignon ‘pairing’ diner

Oceania Cruises heeft deze week een nieuwe culinaire beleving onthuld. Op de Marina en de Riviera kan je een exclusief diner bijwonen met Dom Perignon bij elke gang geserveerd.

“Dit is een totaal nieuw concept dat exclusief is voor Oceania Cruises. We werken met het team van Dom Perignon om de perfecte champagnes te combineren met de perfecte smaken en het resultaat is spectaculair. Marina en Riviera zijn de enige plaatsen in de wereld waar reizigers kunnen genieten van deze exclusieve Dom Perignon-ervaring “, aldus Bob Binder, President en Chief Executive Officer van Oceania Cruises.

Gemaakt door het culinaire team van La Maison Dom Perignon in combinatie met het culinaire team van Oceania Cruises, wordt het diner aangeboden aan maximaal 24 gasten in La Reserve, een exclusieve ruimte waar in klein gezelschap genoten kan worden van dit culinair spektakel.

“We hebben de handen uit de mouwen gegooid om de smaken van de gerechten en de bijbehorende wijnen te combineren om het beste in elkaar te brengen en zelfs de smaak van onze gasten te verrassen. Dit zal een ervaring zijn waar ik hoop dat onze gasten het over twintig jaar nog hebben,” zegt Bernhard Klotz, Vice President Culinary Operations bij Oceania Cruises.

De Dom Perignon Experience is momenteel beschikbaar voor alle Riviera-reizen en zal aan boord van Marina worden geïntroduceerd vanaf 31 januari 2019. Een reservering is verplicht en de kosten zijn $ 295 per gast, uitgezonderd eventuele persoonlijke fooien. Vanwege het exclusieve karakter van de Dom Perignon Experience, die beperkt is tot 24 gasten, zijn reserveringen vooraf zeer aan te bevelen. Reserveringen kunnen worden gemaakt via hun reisagent, rechtstreeks bij Oceania Cruises of aan boord bij de Specialty Dining Desk op dek 5.

Een Marina of Riviera cruise is boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)