Disney Cruise Line voert verhoging fooien door

Disney Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het vanaf vandaag haar dagelijkse fooien per persoon per dag heeft verhoogd. Het gaat om een aanbevolen verhoging van 1,50 dollar per passagier, die bestemd is voor het service team van de Dining Room en de kamerjongens/meisjes. Passagiers betalen voortaan 13,50 dollar per persoon per dag in plaats van 12 dollar. De laatste verhoging van de fooien heeft bij Disney Cruise Line plaatsgevonden in 2008.

De verhoging van de fooien is niet van toepassing als je voor 18 januari 2019 de fooien vooraf online of via een reisagent hebt betaald. Het oude tarief is dan nog van toepassing.

De ingang van de nieuwe prijzen varieert per schip: Disney Fantasy (19 januari 2019, Port Canaveral), Disney Magic (20 januari 2019, Miami), Disney Wonder (20 januari 2019, San Juan), Disney Dream (21 januari 2019, Port Canaveral).

Wil je meer weten over het aanpassen van de fooien of hoeveel fooien andere cruisemaatschappijen berekenen? Lees dan onze blog over Tips & Fooien.

Cruises van Disney Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!