Carnival onthult 6 themazones aan boord van Mardi Gras

Carnival Cruise Line heeft vrijdag meer details bekendgemaakt van haar toekomstige cruiseschip Mardi Gras. Het wordt het meest innovatieve schip van de Amerikaanse rederij en tevens het eerste cruiseschip in Noord-Amerika dat volledig zal opereren op LNG. Mardi Gras gaat een uitgebreid scala aan populaire Carnival-voorzieningen aanbieden. Deze worden aangevuld met nieuwe bijzondere kenmerken die in 6 themazones zijn onderverdeeld, verspreid over de 20 dekken.

De accommodaties op de Mardi Gras, die in 2020 in de vaart komt, bestaan uit 20 verschillende categorieën hutten en diverse soorten ruime en luxe suites. Mardi Gras (maximale capaciteit van 5.200 passagiers) krijgt ook de meest uitgebreide open dekken van alle cruiseschepen in de vloot en een spectaculair atrium dat als middelpunt van het schip zal gaan dienen en waar gasten ook aan boord worden verwelkomd.

De 6 zones krijgen elk een apart thema: Grand Central, French Quarter, La Piazza, Summer Landing. Lido en The Ultimate Playground. Hierbij een overzicht van de hoogtepunten van elke zone.

Grand Central (dek 6-8): Het traditionele atrium wordt op de Mardi Gras omgetoverd tot een entertainment complex met 3-dekken hoge ramen van de vloer tot aan het plafond en een bar met uitzicht op zee. Het is ook de lokatie voor de restaurants Bonsai Sushi en Bonsai Teppanyaki en de uitgaansgelegenheden Punchliner Comedy Club en de Piano Bar 88.

French Quarter (dek 6): Net als in New Orleans wordt de French Quarter een plek voor nieuwe bars, restaurants en muziekgelegenheden. Een 2-dekken hoge promenade leidt je naar een jazz-club met live entertainment en zelfgemaakte cocktails. Meer details over de nieuwe gelegenheden, waaronder een nieuwe samenwerking met een beroemdheid, worden in het voorjaar van 2019 onthuld.

La Piazza (dek 8): In La Piazza waan je je in Italië met het populaire Italiaanse restaurant Cucina del Capitano, 24/7 Pizzeria del Capitano en een nieuw Mediterraans visrestaurant. Bij een bar kan je overdag cappuccino’s en andere specialiteitenkoffies krijgen en ‘s avonds van cocktails genieten terwijl musici het entertainment verzorgen.

Summer Landing (dek 8): De plek om te ontspannen is Summer Landing dat de thuishaven wordt een nog grotere Guy’s Pig & Anchor Smokehouse Brewhouse met de bekende BBQ-gerechten en aan boord gebrouwen bier. Tevens zijn er een zwembad en bubbelbaden, een nieuwe bar, een Smokehouse Brewhouse-lunchgelegenheid en heel veel plek om te loungen.

Lido (Dek 16-17): Lekkerbekken kunnen terecht in de Lido-zone met vertrouwde eetgelegenheden zoals Guy’s Burger Joint, Bluelgana Cantina en de Seafood Shack. Er zullen echter ook een aantal nieuwe eet- en barconcepten bijkomen, die op een later moment bekend worden gemaakt.

Ultimate Playground (dek 18-20): De bovenste drie dekken is het domein van de Ultimate Playground uitgerust met het grootste waterpark in de vloot en een uitgebreid SportSquare. Waaghalzen kunnen zich uitleven met de BOLT: Ultimate Sea Coaster, de eerste achtbaan op zee.

In aanvulling op de 6 zones zal de Mardi Gras ook beschikken over de typische Carnival-voorzieningen zoals de Alchemy Bar, Fahrenheit 555 Steakhouse en het Serenity-dek alleen bestemd voor volwassenen. Deze favoriete plekken zullen echter wel in een nieuw jasje worden gestoken en enkele nieuwe innovaties krijgen.

Op 30 januari 2019 zal bekend worden gemaakt welke routes de Mardi Gras in haar inaugurele jaar zal gaan varen. Op die datum zal ook gelijk de verkoop van start gaan.

Ook zin in een achtbaan op zee? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!