Kijk 2 februari live mee met de doop van Holland America Line’s Nieuw Statendam

Holland America Line nodigt haar fans van over de hele wereld uit om op zaterdag 2 februari om 20:00 uur Nederlandse tijd via de livestream mee te kijken met de doop van de Nieuw Statendam. Degenen die doopvrouwe Oprah Winfrey het nieuwste schip van de vloot willen zien verwelkomen, kunnen de livestream volgen via HollandAmerica.com/dedication of via de Facebook pagina.

De ceremonie vindt plaats in de World Stage aan boord van de Nieuw Statendam gelegen in Port Everglades in Florida. Winfrey – filantroop, filmster, tv-icoon, oprichter en eindredacteur van O, The Oprah Magazine – doopt het schip officieel met een aloude traditie die voorspoed en bescherming moet brengen voor het schip en allen die ermee varen. Andere sprekers zijn Carnival Corporation CEO Arnold Donald en Holland America Line President Orlando Ashford.

“Interesse vanuit fans en vrienden uit de hele wereld voor de doopceremonie van de Nieuw Statendam is ontzettend groot. Met een livestream is iedereen uitgenodigd deel te nemen aan dit bijzondere evenement,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “We zijn zeer vereerd dat Oprah Winfrey als doopvrouwe van de Nieuw Statendam optreedt. Nu kan iedereen die haar ons nieuwste schip wil zien dopen erbij zijn en dit ‘once-in-a-lifetime’ moment meevieren.”

Na afloop van de doop zal de Nieuw Statendam in Fort Lauderdale overnachten en op 3 februari vertrekken voor een 7-daagse cruise.

Cruisereiziger Marco was eind vorig jaar tijdens een deel van de maiden voyage van de Nieuw Statendam aan boord om (live) verslag te doen van alle (nieuwe) faciliteiten. Klik hier voor de uitgebreide reportages inclusief foto’s.

Interesse in cruisen met de Nieuw Statendam? Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!