Kijk 2 februari live mee met de doop van Holland America Line’s Nieuw Statendam

Holland America Line nodigt haar fans van over de hele wereld uit om op zaterdag 2 februari om 20:00 uur Nederlandse tijd via de livestream mee te kijken met de doop van de Nieuw Statendam. Degenen die doopvrouwe Oprah Winfrey het nieuwste schip van de vloot willen zien verwelkomen, kunnen de livestream volgen via HollandAmerica.com/dedication of via de Facebook pagina.

De ceremonie vindt plaats in de World Stage aan boord van de Nieuw Statendam gelegen in Port Everglades in Florida. Winfrey – filantroop, filmster, tv-icoon, oprichter en eindredacteur van O, The Oprah Magazine – doopt het schip officieel met een aloude traditie die voorspoed en bescherming moet brengen voor het schip en allen die ermee varen. Andere sprekers zijn Carnival Corporation CEO Arnold Donald en Holland America Line President Orlando Ashford.

“Interesse vanuit fans en vrienden uit de hele wereld voor de doopceremonie van de Nieuw Statendam is ontzettend groot. Met een livestream is iedereen uitgenodigd deel te nemen aan dit bijzondere evenement,” aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “We zijn zeer vereerd dat Oprah Winfrey als doopvrouwe van de Nieuw Statendam optreedt. Nu kan iedereen die haar ons nieuwste schip wil zien dopen erbij zijn en dit ‘once-in-a-lifetime’ moment meevieren.”

Na afloop van de doop zal de Nieuw Statendam in Fort Lauderdale overnachten en op 3 februari vertrekken voor een 7-daagse cruise.

Cruisereiziger Marco was eind vorig jaar tijdens een deel van de maiden voyage van de Nieuw Statendam aan boord om (live) verslag te doen van alle (nieuwe) faciliteiten. Klik hier voor de uitgebreide reportages inclusief foto’s.

Interesse in cruisen met de Nieuw Statendam? Cruises zijn o.a. boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.