Meyer Werft start bouw Royal Caribbean’s Odyssey of the Seas

Royal Caribbean International vierde vrijdag het behalen van een belangrijke mijlpaal in de bouw van haar tweede nieuwe cruiseschip in de Quantum Ultra klasse. Op de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg werd het eerste stuk staal gesneden van het 27e cruiseschip in de vloot van Royal Caribbean. Tijdens de feestelijkheden werd tevens de naam van het zusterschip van de toekomstige Spectrum of the Seas (april 2019) bekendgemaakt: Odyssey of the Seas. De planning is dat de Odyssey of the Seas in het najaar van 2020 haar debuut maakt in de Verenigde Staten. Later dit jaar worden meer details bekendgemaakt over dit nieuwe schip.

Zie onder een impressie van het snijden van het eerste stuk staal:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!