MSC Bellissima vertrokken voor korte tweede zeetest

Met nog minder dan een maand te gaan tot haar debuut is de MSC Bellissima in de nacht van zaterdag op zondag vertrokken voor haar tweede zeetest. Naar verwachting gaat het om een korte proefvaart en komt ze aan het begin van de avond alweer terug naar de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint Nazaire. De eerste testen van het toekomstige vlaggenschip van MSC Cruises vonden eind december plaats in de Golf van Biskaje. Deze namen 4 dagen in beslag.

Het tweede schip (171.598 brutoton) in de innovatieve Meraviglia-klasse wordt op 2 maart 2019 gedoopt in Southampton. Daarna vertrekt het naar de Middellandse Zee waar het 8-daagse cruises gaat varen. Deze cruises doen Napels, Messina, La Valletta, Barcelona, Marseille en Genua als bestemmingen aan. In november zet het 5.686 passagiers tellende schip koers naar de Emiraten voor haar winterseizoen 2019/2020.

Cruisereiziger Miriam zal van 1 t/m 3 maart live verslag doen van de doop en alle voorzieningen aan boord van de MSC Bellissima.

Als eerste de nieuwe MSC Bellissima ervaren? Vraag een offerte aan bij:

Wil je ook cruisen op de MSC Bellissima? Kijk eens bij:

MSC Cruises Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!