MSC Bellissima vertrokken voor korte tweede zeetest

Met nog minder dan een maand te gaan tot haar debuut is de MSC Bellissima in de nacht van zaterdag op zondag vertrokken voor haar tweede zeetest. Naar verwachting gaat het om een korte proefvaart en komt ze aan het begin van de avond alweer terug naar de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint Nazaire. De eerste testen van het toekomstige vlaggenschip van MSC Cruises vonden eind december plaats in de Golf van Biskaje. Deze namen 4 dagen in beslag.

Het tweede schip (171.598 brutoton) in de innovatieve Meraviglia-klasse wordt op 2 maart 2019 gedoopt in Southampton. Daarna vertrekt het naar de Middellandse Zee waar het 8-daagse cruises gaat varen. Deze cruises doen Napels, Messina, La Valletta, Barcelona, Marseille en Genua als bestemmingen aan. In november zet het 5.686 passagiers tellende schip koers naar de Emiraten voor haar winterseizoen 2019/2020.

Cruisereiziger Miriam zal van 1 t/m 3 maart live verslag doen van de doop en alle voorzieningen aan boord van de MSC Bellissima.

Als eerste de nieuwe MSC Bellissima ervaren? Vraag een offerte aan bij:

Cruises voor de MSC Bellissima zijn verkrijgbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​