MSC Cruises wordt sponsor van voetbalclub Paris Saint-Germain

MSC Cruises is een samenwerking aangegaan met de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain. De Italiaanse cruisemaatschappij wordt de officiële en exclusieve wereldwijde cruisepartner van de topclub. De partnership tussen beide partijen heeft een looptijd van 3 jaar. Gedurende deze periode zullen de merken zich gezamenlijk presenteren zowel binnen als buiten het stadion Parc des Princes van Paris Saint-Germain. De samenwerking omvat o.a. collectieve beeldrechten, VIP-hospitality, meet & greet met spelers, reclame tijdens wedstrijden en internationale tours, ondertekende merchandise en speciale marketingmogelijkheden.

‘Voor MSC Cruises is dit een bijzondere kans om samen te werken met de Franse voetbalreuzen en een sterke Europese deelnemer. Het maakt deel uit van de strategische focus van MSC Cruises in Frankrijk, een belangrijke markt, om verdere positieve merkassociatie op te bouwen en onze kenmerkende cruisebeleving te introduceren bij nieuwe doelgroepen in Frankrijk, Europa en over de hele wereld’, aldus de CEO van MSC Cruises, Gianni Onorato.

Eerder ging MSC Cruises al samenwerkingen aan met voetbalclubs in Italië (Napoli) en Engeland (Chelsea).

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.