Video: Navigator of the Seas krijgt in droogdok langste glijbaan op zee

Royal Caribbean International heeft onderstaande video gepubliceerd van de werkzaamheden die momenteel plaatsvinden in droogdok op de Bahama’s aan het cruiseschip Navigator of the Seas. De renovatie vindt plaats in het kader van het Royal Amplified moderniseringsprogramma van de Amerikaanse rederij. Er wordt voor een bedrag van 115 miljoen dollar verbouwd aan het vierde cruiseschip in de Voyager-klasse.

Een team van 4.000 werklieden is bezig om het schip te voorzien van diverse favoriete Royal Caribbean voorzieningen maar ook enkele nieuwigheden waaronder The Blaster: de langste glijbaan op zee, Riptide: de eerste glijbaan die je neemt op een matje met je hoofd naar voren, het zwembaddek met een Caribische uitstraling, To Dry For: de eerste ‘blow-dry’ bar op zee en nieuwe restaurants en bars.

Op 26 februari 2019 komt de Navigator of the Seas terug in de vaart met 6- tot 10 daagse cruises vanuit Miami naar de Caribbean. Begin mei 2019 gaat het diverse 4- tot 5-daagse routes varen naar de Bahamas. Het is het eerste schip dat daarbij ook het opgefriste privé-eiland, Perfect Day at CocoCay, aandoet.

De langste glijbaan op zee uitproberen? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!