AIDAcara in het nieuw na 2-weekse renovatie

Na een tweeweeks droogdok verblijf in Marseille bij Chantier Naval komt de AIDAcara (1996, 1100 passagiers) in het nieuw terug naar Duitsland. Naast de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan de AIDAcara van 5 tot 23 februari 2019, kreeg het schip op sommige plekken een nieuwe inrichting. Zo kregen de suites, juniorsuites, gangen en de trappenhuizen een nieuw jasje. Het Markt- en het Calypso restaurant werden beide gemoderniseerd met nieuwe meubels. Ook het Selection Restaurant werd onder handen genomen.

Eén van de highlights aan boord van de AIDAcara is de nieuw vormgegevens Body & Soul Spa. Van de nieuwe entree tot en met de rustruimtes is een kalme sfeer gecreëerd. Niet bij de Spa gelegen, maar wel gemoderniseerd is bovendien het zwembaddek.

De AIDAcara is één van de drie schepen die verrassende routes maakt en langer in een haven blijft zodat je meer kunt ontdekken. Komende week vaart het schip terug naar Hamburg via Lissabon, Dover en Rotterdam (7 maart). Daarna maakt cruises in de Oostzee, IJsland, Groenland en scandinavische bestemmingen.

Wil je ook cruisen met de AIDAcara? Vraag je offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)