Musical Footloose debuteert op Norwegian Joy

De populaire musical Footloose wordt de trekpleister van het entertainmentaanbod aan boord van de Norwegian Joy als het in mei van dit jaar naar Alaska gaat varen. Het is de eerste keer dat deze productie, die is genomineerd voor een Tony Award, op zee wordt gespeeld. Footloose is gebaseerd op de gelijknamige film waarin een tiener uit Chicago verhuist naar een dorp waar rock ’n roll verboden is.

Naast Footloose kunnen passagiers op het schip, dat in 2017 in de vaart kwam en bestemd was voor de Chinese markt, ook Norwegian’s klassieke luchtacrobatiekshow Elements verwachten in het hoofdtheater. Daarnaast zal in de Social Comedy and Night Club de speciale dinnershow ‘Wine Lovers: The Musical’ worden opgevoerd. Het is een combinatie van een muzikale komedie en een wijnproeverij.

De Norwegian Joy zal na een 50 miljoen dollar kostende renovatie vanaf 4 mei vanuit Seattle 7-daagse cruises naar Alaska gaan varen. Na de upgrade zal het bijna identiek zijn aan haar zusterschip Norwegian Bliss met voorzieningen als een grotere kartbaan en nieuwe restaurants en bars. Na haar Alaska-seizoen biedt de Norwegian Joy in oktober cruises naar het Panama-kanaal aan gevolgd door reizen naar de Mexicaanse Riviera vanuit Los Angeles in november.

Alaska-cruises op de Norwegian Joy zijn te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelStipTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.