Andrea Bocelli treedt op tijdens doop MSC Bellissima

Ook Andrea Bocelli zal tijdens de doop/naamceremonie op zaterdag 2 maart van de MSC Bellissima optreden. Samen met zijn zoon Matteo treedt hij op tijdens de ceremonie in Southampton. Pas deze week is dit nieuws bekend geworden. Matteo en Andrea Bocelli traden de laatste jaren regelmatig op bij de verschillende doopceremonies. Zo ook bij de doop van de MSC Seaside in Miami en vorig jaar bij de MSC Seaview Triëst. Andrea en Matteo zullen een duet ten gehore brengen en de officiersparade begeleiden.

MSC Cruises en de zanger hebben al tien jaar intensief contact en sinds 2017 een samenwerking in de vorm van donaties voor het Andrea Bocelli Foundation. MSC haalt geld op voor de Andrea Bocelli Foundation op de MSC Seaside. Het fonds ondersteunt de allerarmsten in Haiti.

De doop wordt geleid door de Engelse tv presentatrice Holly Willoughby. Daarnaast zijn er optredens van Cirque du Soleil at Sea en Nile Rodgers. Doopmoeder Sophia Loren zal het lint doorknippen.

Cruisereiziger Miriam doet verslag van de doop en het gloednieuwe schip in Southampton.

In het eerste jaar cruist de MSC Bellissima in de Middellandse Zee waar ze 8-daagse cruises gaat varen. Deze cruises doen Napels, Messina, La Valletta, Barcelona, Marseille en Genua als bestemmingen aan. In november zet het 5.686 passagiers tellende schip koers naar de Emiraten voor haar winterseizoen 2019/2020.

Wil je ook cruisen op de MSC Bellissima? Kijk eens bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)