Video en Fotoreportage: Uitdokken Spectrum of the Seas

Jeroen van Roijen was in de avonduren bij het uitdokken van de Spectrum of the Seas in Papenburg en maakte een aantal nachtelijke foto’s. Het 347 meter lange schip werd uit hal 6 bij bouwer Meyer Werft gesleept. Doordat de Spectrum (achteruit) uit het dok is gesleept, is er weer ruimte gemaakt om de Norwegian Encore verder te bouwen. Er ligt al 1 bouwdeel (voorste gedeelte) van de Norwegian Encore in dezelfde hal.  Nu de Spectrum buiten een plekje krijgt, zal Meyer Werft een tweede deel van de Norwegian Encore naar binnen kunnen brengen. Meyer levert de Norwegian Encore af in de herfst van 2019.

De Spectrum of the Seas zal de komende tijd buiten een plekje krijgen waar onder andere de schoorsteen en de North Star (een glazen uitkijkkoepel die de lucht in kan) gemonteerd worden. Half maart vindt naar verwachting de Eemstocht plaats.

 

 

 

Copyright foto’s:

  • Eerste drie foto’s: Meyer Werft
  • Overige foto’s: Jeroen van Roijen

Cruises op de Spectrum of the Seas zijn verkrijgbaar vanaf €452 bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.