Video en Fotoreportage: Uitdokken Spectrum of the Seas

Jeroen van Roijen was in de avonduren bij het uitdokken van de Spectrum of the Seas in Papenburg en maakte een aantal nachtelijke foto’s. Het 347 meter lange schip werd uit hal 6 bij bouwer Meyer Werft gesleept. Doordat de Spectrum (achteruit) uit het dok is gesleept, is er weer ruimte gemaakt om de Norwegian Encore verder te bouwen. Er ligt al 1 bouwdeel (voorste gedeelte) van de Norwegian Encore in dezelfde hal.  Nu de Spectrum buiten een plekje krijgt, zal Meyer Werft een tweede deel van de Norwegian Encore naar binnen kunnen brengen. Meyer levert de Norwegian Encore af in de herfst van 2019.

De Spectrum of the Seas zal de komende tijd buiten een plekje krijgen waar onder andere de schoorsteen en de North Star (een glazen uitkijkkoepel die de lucht in kan) gemonteerd worden. Half maart vindt naar verwachting de Eemstocht plaats.

 

 

 

Copyright foto’s:

  • Eerste drie foto’s: Meyer Werft
  • Overige foto’s: Jeroen van Roijen

Cruises op de Spectrum of the Seas zijn verkrijgbaar vanaf €452 bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)