Livestream van Overdracht Costa Venezia om 11.00 uur

De overhandiging van de Costa Venezia, het nieuwste cruiseschip van Costa Cruises, wordt straks om 11.00 uur live uitgezonden op de website van Fincantieri.

De doop van de Costa Venezia zal op 1 maart 2019 in het Italiaanse Triëst plaatsvinden. Het schip is gebouwd in de nabijgelegen Monfalcone scheepswerf van Fincantieri.  Het is het eerste schip van de Italiaanse cruisemaatschappij dat speciaal gebouwd wordt voor de Chinese markt.

Wil je ook mee op de eerste reis van de Costa Venezia? Cruises zijn nog boekbaar bij:

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​