Fotoreportage: Gerenoveerde Navigator of the Seas terug in de vaart

Royal Caribbean International’s Navigator of the Seas is eind vorige maand in haar nieuwe thuishaven Miami teruggekeerd in de vaart na een 115 miljoen dollar kostende renovatie op de Bahamas. Het 3.386 passagiers tellende cruiseschip is voorzien van diverse favoriete Royal Caribbean voorzieningen maar ook enkele nieuwigheden waaronder The Blaster: de langste glijbaan op zee, Riptide: de eerste glijbaan die je neemt op een matje met je hoofd naar voren, het zwembaddek met een Caribische uitstraling, To Dry For: de eerste ‘blow-dry’ bar op zee en nieuwe restaurants en bars. De renovatie vond plaats in het kader van het Royal Amplified moderniseringsprogramma van de Amerikaanse rederij.

Het vierde cruiseschip in de Voyager-klasse vaart tot begin mei 2019 6- tot 10 daagse cruises vanuit Miami naar de Caribbean. Daarna gaat het gaat diverse 4- tot 5-daagse routes afleggen naar de Bahamas. Het is het eerste schip dat daarbij ook het vernieuwde privé-eiland, Perfect Day at CocoCay, aandoet.

Zie onderstaande fotoreportage met de eerste beelden van de gerenoveerde Navigator of the Seas:

Boek je cruise op de Navigator of the Seas bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​