Sky Princess krijgt Frans restaurant La Mer

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat het Franse restaurant La Mer van de topchef Emmanuel Renaut een plek krijgt op het nieuwe cruiseschip Sky Princess dat in oktober van dit jaar in de vaart komt. De eetgelegenheid van de Franse kok maakte haar debuut voor de Amerikaanse cruisemaatschappij op de Majestic Princess in april 2017. Renaut is eigenaar van de Flocons de Sel restaurant in het Franse alpendorpje Megève. In 2012 werd het voor haar culinaire prestaties beloond met een derde Michelin-ster.

La Mer is een informele Franse bistro met een moderne twist geinspireerd op de smaken van de Franse alpen en de zee. Op het menu komen diverse klassieke Franse gerechten. Het specialiteitenrestaurant is te vinden in het Atrium van de Sky Princess. Er zal een toeslag van 35 dollar per persoon van toepassing zijn. La Mer zal ook te vinden zijn op het volgende nieuwe cruiseschip van Princess Cruises Enchanted Princess, dat in de zomer van 2020 deel gaat uitmaken van de vloot.

Het vierde cruiseschip van Princess Cruises in de Royal-klasse, dat plek biedt aan 3.660 passagiers, wordt gelanceerd in de Middellandse Zee in oktober van dit jaar. In december maakt het haar opwachting in Noord-Amerika. Na haar doop gaat het vanuit Fort Lauderdale naar de Caribbean cruisen.

Cruises met de Sky Princess zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​