Nieuwe Fun Ship 2.0 innovaties voor Carnival Freedom

Het cruiseschip Carnival Freedom heeft een miljoenen dollars kostende renovatie ondergaan tijdens een recent droogdok van drie weken in Freeport op de Bahamas. Het schip van Carnival Cruise Line heeft enkele nieuwe Fun Ship 2.0 innovaties gekregen waaronder een uitgebreid nieuw WaterWorks waterpark, verbeterde eetgelegenheden zoals een aangepaste Deli en Bonsai Sushi Express, meer winkels en een nieuwe midgetgolfbaan. De upgrade maakt onderdeel uit van het vernieuwingsprogramma van de rederij.

WaterWorks: Het nieuwe waterpark bestaat uit een AquaTunnel glijbaan, Carnival’s bekende Twister glijbaan, een PowerDrencher kantelemmer en een SplashZone-ruimte voor kinderen.

Bonsai Express: Deze informele plek is voortgekomen uit het succes van de full-service Bonsai Sushi restaurants. Hier moet je zijn voor heerlijke sushi, sashimi, broodjes enz..

Meer winkels: In de winkelstraat aan boord kan je naar hartelust shoppen voor sieraden, horloges, geurtjes maar ook eigen merkproducten. Deze laatste zijn o.a. verkrijgbaar in de nieuwe Carnival Adventures winkel. Deze biedt praktische zaken voor zowel aan boord als aan wal, van snorkelspullen en zwemvliezen tot zonnebrandcreme en waterdichte rugzakken.

Midgetgolfbaan: De midgetgolfbaan met 9 holes is verplaatst naar dek 11, een leuke en ontspannen tijdverdrijf in de buitenlucht voor gezinnen.

Vernieuwde Deli: Gelegen op dek 9 biedt de uitgebreide Deli een menu van dikke sandwiches, panini’s en klassieke bijgerechten.

Deze nieuwigheden zijn een aanvulling op de reeds aanwezige voorzieningen op de Carnival Freedom, waaronder Guy’s Burger Joint, de Bluelguana Tequila Bar aan het zwembad, RedFrog Rum Bar, Bluelguana Cantina en Carnival’s klassiekers zoals een Amerikaans steakhouse, Punchliner Comedy Club, Alchemy Bar voor cocktails, de RedFrog Pub en de Seuss at Sea kinderactiviteiten.

Na het droogdok heeft de Carnival Freedom haar jaarlijkse cruiseschema van 6- en 7-daagse cruises naar de Caribbean vanuit Galveston hervat. Daarbij worden o.a. de bestemmingen Jamaica, Mexico, Belize en Grand Cayman bezocht.

Vraag een offerte aan voor een cruise met de opgefriste Carnival Freedom bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!