Cruisereiziger
Contract

Derde schip voor SeaDream op komst: SeaDream Innovation

Vandaag maakte SeaDream bekend dat zij een derde schip aan de vloot gaan toevoegen. Na vijftien jaar met twee luxe jachten, gaat de rederij een nieuw tijdperk tegemoet onder de naam ‘Global Yachting’. Voor de komende jaren staan meer dan 200 nieuwe havens op het programma.

Het derde jacht, dat verwacht wordt in september 2021, krijgt de naam SeaDream Innovation. Op het derde schip zullen gasten in indrukwekkende suites verblijven én zullen ze een eigen balkon hebben. Dit in tegenstelling tot de huidige schepen SeaDream I en SeaDream II. Het nieuwe schip zal over een marina beschikken, een eigen helikopter en watervliegtuig.

De opdracht is gegund aan Damen Shipyards Group. De SeaDream is het eerste cruiseschip dat door Damen Cruise gebouwd zal worden. De Mangalia werf in Roemenië is de plek waar in oktober 2019 de bouw van het 155 meter lange schip zal beginnen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger