Cruisereiziger
Eemstocht

Video: Spectrum of the Seas in Eemshaven na Eemstocht

Donderdag vroeg in de morgen arriveerde de Spectrum of the Seas in het Nederlandse Eemshaven nadat de Eemstocht 12 uur uitgesteld was. Woensdag om 06:00 uur in de ochtend startte de Eemstocht van de Spectrum of the Seas vanaf de Meyer Werft in het Duitse Papenburg. Volgens planning werd het schip achterstevoren over de Eems getrokken.

Voordat de Spectrum in Eemshaven aanmeerde, werden op zee al een paar testen gedaan. De komende dagen zal ze meer technische en nautische testen moeten ondergaan. Aansluitend vertrekt het cruiseschip naar Bremerhaven voor de afbouw en de uiteindelijke oplevering.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)