Video: Spectrum of the Seas in Eemshaven na Eemstocht

Donderdag vroeg in de morgen arriveerde de Spectrum of the Seas in het Nederlandse Eemshaven nadat de Eemstocht 12 uur uitgesteld was. Woensdag om 06:00 uur in de ochtend startte de Eemstocht van de Spectrum of the Seas vanaf de Meyer Werft in het Duitse Papenburg. Volgens planning werd het schip achterstevoren over de Eems getrokken.

Voordat de Spectrum in Eemshaven aanmeerde, werden op zee al een paar testen gedaan. De komende dagen zal ze meer technische en nautische testen moeten ondergaan. Aansluitend vertrekt het cruiseschip naar Bremerhaven voor de afbouw en de uiteindelijke oplevering.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​