Cruisereiziger
Overig cruisenieuws

Win een scheepsbezoek: vul de enquete in van Youri!

Wil je een scheepsbezoek winnen? Bij reisbureau Captain Cruise is Youri op zoek naar reizigers. Het maakt niet uit of je al op cruise bent geweest of nog nooit:

“Beste cruisereiziger,

Wij zijn heel benieuwd naar uw mening over de wereld van het cruisen. Ook als u nog geen cruise ervaring heeft, horen wij graag uw mening. Bij het invullen van de vragenlijst maakt u kans op het WINNEN VAN EEN SCHEEPSBEZOEK inclusief lunch aan boord of een foto album cadeaubon met giftbox t.w.v. €100,-!

Klik op onderstaande link om uw mening te delen.

https://www.enquetesmaken.com/s/9120b76

met vriendelijke groet

Youri Bakker
Afstudeerder bij Captain Cruise”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)