Win een scheepsbezoek: vul de enquete in van Youri!

Wil je een scheepsbezoek winnen? Bij reisbureau Captain Cruise is Youri op zoek naar reizigers. Het maakt niet uit of je al op cruise bent geweest of nog nooit:

“Beste cruisereiziger,

Wij zijn heel benieuwd naar uw mening over de wereld van het cruisen. Ook als u nog geen cruise ervaring heeft, horen wij graag uw mening. Bij het invullen van de vragenlijst maakt u kans op het WINNEN VAN EEN SCHEEPSBEZOEK inclusief lunch aan boord of een foto album cadeaubon met giftbox t.w.v. €100,-!

Klik op onderstaande link om uw mening te delen.

https://www.enquetesmaken.com/s/9120b76

met vriendelijke groet

Youri Bakker
Afstudeerder bij Captain Cruise”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.