Win een scheepsbezoek: vul de enquete in van Youri!

Wil je een scheepsbezoek winnen? Bij reisbureau Captain Cruise is Youri op zoek naar reizigers. Het maakt niet uit of je al op cruise bent geweest of nog nooit:

“Beste cruisereiziger,

Wij zijn heel benieuwd naar uw mening over de wereld van het cruisen. Ook als u nog geen cruise ervaring heeft, horen wij graag uw mening. Bij het invullen van de vragenlijst maakt u kans op het WINNEN VAN EEN SCHEEPSBEZOEK inclusief lunch aan boord of een foto album cadeaubon met giftbox t.w.v. €100,-!

Klik op onderstaande link om uw mening te delen.

https://www.enquetesmaken.com/s/9120b76

met vriendelijke groet

Youri Bakker
Afstudeerder bij Captain Cruise”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​