1000e Cirque du Soleil at Sea show op MSC Meraviglia

Afgelopen weekend werd de 1000e Cirque du Soleil at Sea show gegeven op de MSC Meraviglia. De twee exclusieve shows lopen sinds juni 2017 toen het schip in de vloot kwam. Door het aansnijden van een verjaardagstaart in het speciaal gebouwde theater Carousel Lounge vierden de artiesten zondag het feestje. De twee shows VIAGGIO en SONOR zijn de eersten in een rij van 8 shows die voor MSC Cruises zijn ontworpen en bedacht. Ook op MSC Cruises nieuwste aanwinst MSC Bellissima zijn twee unieke shows live gegaan; SYMA en VARÉLIA.

Ondertussen zijn de bedenkers bij Cirque du Soleil ook bezig met de twee volgende shows voor de MSC Grandiosa die in november 2019 opgeleverd zal worden. Ook voor de MSC Virtuosa (oktober 2020) gaat men gestaag door.

De Cirque du Soleil at Sea – shows kunnen vooraf geboekt worden (tegen lagere prijzen dan aan boord). Je kunt een driegangen diner inclusief show boeken of een cocktail vooraf bijboeken. De diner optie kost €35 en alleen de show inclusief cocktail kost €15.
De MSC Meraviglia vaart vanaf mei 2019 in Noord-Europa en de Baltische Staten vanuit Kiel en Kopenhagen.

Vraag een offerte aan bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “1000e Cirque du Soleil at Sea show op MSC Meraviglia

  • 26 maart 2019 om 11:01
    Permalink

    Inderdaad een uniek stukje show, wij gaan hem zien op de nieuwste aanwinst MSC Bellissima incluis diner. Hou je op de hoorgte. Helaas zullen wij geen foto’s mogen maken denk ik.

Reacties zijn gesloten.