‘Choose Fun’ waterpark op Carnival Panorama onthuld

Carnival Cruise Line heeft meer details bekendgemaakt over het ‘Choose Fun’ waterpark op haar volgende nieuwe cruiseschip Carnival Panorama. Het derde cruiseschip in de Vista-klasse van de cruisemaatschappij zal later dit jaar in de vaart komen. Het waterpark is vernoemd naar de slogan van de Amerikaanse rederij. Het is gelegen op het topdek van de Carnival Panorama.

De absolute eyecatchers van het ‘Choose Fun’ park zijn de twee enorme waterglijbanen, een 139 meter lange Red Fun glijbaan en een 92 meter lange Blue Fun glijbaan. Het park bevat verder een PowerDrencher-emmer van 1135 liter, onderdeel van het ‘Shaq-tastic’ Kiddie Spray Park, en Carnival-favorieten zoals de Skyride en een touwparcours, onderdeel van het SportSquare buitenrecreatiegebied.

De Carnival Panorama wordt momenteel gebouwd door Fincantieri in Italië. Vanaf 14 december 2019 gaat het vanuit haar thuishaven Long Beach het gehele jaar door 7-daagse cruises varen naar de Mexicaanse Riviera. Bestemmingen die daarbij worden aangedaan zijn o.a. Mazatlan, Cabo San Lucas en Puerta Vallarta in Mexico.

Cruisen met de Carnival Panorama? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.