Fotoreportage: Indrukwekkende Britannia in Rotterdam

Vandaag, zondag 31 maart en morgen, maandag 1 april, ligt de Britannia in Rotterdam. Het cruiseschip van P&O Cruises valt op door haar prachtige boegschildering van de Britse vlag. De Britannia kwam in 2015 in de vaart en kan ongeveer 3600 passagiers meenemen. Queen Elizabeth had de eer om dit schip te dopen.

Foto’s zijn van R. van Dongen en L. Rutjes (aankomst van het schip in de ochtend). Prachtig!  De Britannia ligt nog tot maandagmiddag 17:00 uur bij de cruiseterminal van Rotterdam.

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.