Cruisereiziger
Fotoreportage

Fotoreportage: Indrukwekkende Britannia in Rotterdam

Vandaag, zondag 31 maart en morgen, maandag 1 april, ligt de Britannia in Rotterdam. Het cruiseschip van P&O Cruises valt op door haar prachtige boegschildering van de Britse vlag. De Britannia kwam in 2015 in de vaart en kan ongeveer 3600 passagiers meenemen. Queen Elizabeth had de eer om dit schip te dopen.

Foto’s zijn van R. van Dongen en L. Rutjes (aankomst van het schip in de ochtend). Prachtig!  De Britannia ligt nog tot maandagmiddag 17:00 uur bij de cruiseterminal van Rotterdam.

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

CruiseOnline Captain Cruise Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)