1 april: alle cruise nieuwtjes van vandaag

Traditiegetrouw moeten ook cruiseliefhebbers vandaag op 1 april, weer op hun hoede zijn. Verschillende cruisemaatschappijen en (cruise)reisbureaus proberen hun klanten in de maling te nemen. Hieronder een overzicht van de grappen en grollen. Heb jij er ook één gezien? Laat het ons weten via Facebook of mail: info@cruisereiziger.nl

Het Duitse TUI Cruises gaat 500 waterfietsen introduceren in verschillende Duitse steden met de toepasselijke naam Mein Tretboot. Uiteraard is de waterfiets premium all-inclusive met drankjes en een picknick mand erbij. En, heb je geen zin om zelf te trappen, dan kan je ook de diensten inhuren van een kapitein die dit voor je doet.

Cruiseschip Balmoral van Fred. Olsen Cruise Line krijgt een nieuwe boegschildering.  De patchwork boegschildering is voor een goed doel. De komende maanden zullen alle schepen deze prachtige schildering krijgen…

Bij Cruisewinkel worden speciale huisdierencruises georganiseerd:

“Nieuw bij Cruisewinkel: de huisdierencruise! ?
Neem je hond of kat mee tijdens een bijzondere Noorse Fjorden cruise, speciaal voor honden en katten. Alle huisdieren mogen vrij rondlopen, en ontvangen een eigen halsband met daarin een boordkaart-chip. Hiermee hebben ze toegang tot de hut, en kunnen ze bij verschillende restaurants een bakje voer halen! ??

➡ Bekijk alle afvaarten: bit.ly/1WnL6iH”

En wilde je altijd al eens met een prive-jet op je cruiseschip landen? Gasten in de Rockstar Suites mogen dat bij Virgin Voyages 🙂

Ook bij Royal Caribbean zijn er plannen met een vliegtuig: de Master of the Skies. Het ultieme cruisevliegtuig met suites in de lucht en glijbanen in de lucht, wordt verwacht in 2022. Uiteraard biedt dit luchtschip een te gekke zipline en de Bonic Bar

Carnival houdt het op een nieuw schip: de Carnival Velocity. Dit supersnelle schip brengt passagiers in 1 dag naar 20 stranden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)