“Free at Sea” vanaf nu te boeken bij NCL

Norwegian Cruise Line biedt vanaf vandaag het nieuwe upgrade pakket “Free At Sea” aan. Met “Free at Sea” kunnen gasten nu zelf kiezen welke diensten zij graag in hun cruise willen opnemen. Op deze manier maken gasten van NCL hun cruise nog persoonlijker. Het ‘Free At Sea’ pakket vervangt het Premium All-Inclusive concept.

Voor een upgrade van €99,- voor een cruise van zeven nachten, kunnen gasten twee van de volgende pakketten kiezen; een drankenpakket, een dinerpakket voor de ‘specialty dining restaurants’, een WiFi pakket, 50$ excursietegoed per hut per haven en enkel de vaarbelasting voor het 3e en 4e familielid of vriend die mee vaart.

De Conciërge-passagiershutten, Suites en The Haven Suites ontvangen standaard alle vijf keuzes.

Cruises met ‘Free at Sea’ bij Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.