“Free at Sea” vanaf nu te boeken bij NCL

Norwegian Cruise Line biedt vanaf vandaag het nieuwe upgrade pakket “Free At Sea” aan. Met “Free at Sea” kunnen gasten nu zelf kiezen welke diensten zij graag in hun cruise willen opnemen. Op deze manier maken gasten van NCL hun cruise nog persoonlijker. Het ‘Free At Sea’ pakket vervangt het Premium All-Inclusive concept.

Voor een upgrade van €99,- voor een cruise van zeven nachten, kunnen gasten twee van de volgende pakketten kiezen; een drankenpakket, een dinerpakket voor de ‘specialty dining restaurants’, een WiFi pakket, 50$ excursietegoed per hut per haven en enkel de vaarbelasting voor het 3e en 4e familielid of vriend die mee vaart.

De Conciërge-passagiershutten, Suites en The Haven Suites ontvangen standaard alle vijf keuzes.

Cruises met ‘Free at Sea’ bij Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)