Vasco da Gama overgedragen aan Cruise & Maritime Voyages

Het cruiseschip Vasco da Gama maakt sinds woensdag officieel onderdeel uit van de vloot van de Britse cruisemaatschappij Cruise & Maritime Voyages. De formele overdracht en naamgevingsceremonie vond plaats in Singapore.

Het Aziatische land is ook het startpunt van de Maiden Voyage op 24 april. De eerste reis van 47 dagen eindigt op 8 juni in Amsterdam. Later in het jaar, op 8 oktober, vaart het vanuit onze hoofdstad een 55-daagse cruise naar Sydney. Komende zomer maakt de Vasco da Gama voor CMV’s Duitse merk Transocean Kreuzfahrten een serie cruises vanuit Bremerhaven en Kiel.

De Vasco da Gama komt over van P&O Cruises Australia (Pacific Eden). Daarvoor voer het onder de naam Statendam voor Holland America Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!