Drie cruises Oasis of the Seas geannuleerd

Door het omvallen van een kraan in het dok tijdens werkzaamheden aan één van ‘s werelds grootste cruiseschepen, de Oasis of the Seas, heeft Royal Caribbean noodgedwongen drie cruises moeten annuleren. Het gaat om cruises die allemaal in april zouden plaatsvinden. De Oasis zou twee 8-daagse cruises in het Caribisch gebied maken en één 15-daagse transatlantische cruise (vertrek op 21 april). Deze worden voor passagiers geannuleerd.

De kraan op de scheepswerf van Grand Bahamas Shipyard veroorzaakte schade aan enkele suites en aan het openluchttheater AquaTheatre aan de achterkant van het schip. De Oasis of the Seas zal wel snel de transatlantische overtocht gaan maken van de Bahama’s naar Cadiz, waar het schip aldaar wordt hersteld.

De eerste cruise vanuit Barcelona zal op 5 mei starten. De Oasis maakt deze gehele zomer 8-daagse cruises naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia, Civitavecchia en Napels. Je kunt starten vanuit Barcelona of Civitavecchia al vanaf €560.

Oasis of the Seas cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)