Cruisereiziger
Uncategorized

Carnival Fantasy redt 23 mensen in op drift geraakt bootje

De Carnival Fantasy van Carnival Cruise Line heeft afgelopen weekend 23 mensen gered in de Golf van Mexico. De mensen zaten al drie dagen op een stuurloze Cubaanse boot. Cruiseschip Carnival Fantasy kwam net uit het Mexicaanse Cozumel en was terug aan het gaan naar haar thuishaven Mobile in Alabama.

Carnival Carnival Line werkte samen met de kustwacht die een noodoproep hadden ontvangen van de boot met vluchtelingen. De kustwacht had de Carnival Fantasy benaderd omdat zij in het gebied waren. De Fantasy is van haar koers veranderd om de mensen te redden. Nadat de mensen gered waren, kregen ze medische zorg aan boord van de Carnival Fantasy. Ze zijn meegevaren naar Mobile.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)