Carnival Fantasy redt 23 mensen in op drift geraakt bootje

De Carnival Fantasy van Carnival Cruise Line heeft afgelopen weekend 23 mensen gered in de Golf van Mexico. De mensen zaten al drie dagen op een stuurloze Cubaanse boot. Cruiseschip Carnival Fantasy kwam net uit het Mexicaanse Cozumel en was terug aan het gaan naar haar thuishaven Mobile in Alabama.

Carnival Carnival Line werkte samen met de kustwacht die een noodoproep hadden ontvangen van de boot met vluchtelingen. De kustwacht had de Carnival Fantasy benaderd omdat zij in het gebied waren. De Fantasy is van haar koers veranderd om de mensen te redden. Nadat de mensen gered waren, kregen ze medische zorg aan boord van de Carnival Fantasy. Ze zijn meegevaren naar Mobile.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.