Minimaal 4 cruiseschepen Norwegian Cruise Line in 2021 in Europa

Norwegian Cruise Line heeft maandag een groot aantal routes bekendgemaakt van 12 van de 17 cruiseschepen in haar vloot voor 2020 en 2021. Hieruit blijkt dat in 2021 minimaal 4 schepen in Europa actief zullen zijn: Norwegian Epic, Norwegian Dawn, Norwegian Getaway en Norwegian Escape. De bekendgemaakte reizen in ons werelddeel vinden plaats in de Middellandse Zee en de Oostzee. De verkoop van deze cruises is inmiddels van start gegaan.

Op 25 april 2021 keert de Norwegian Epic terug naar Europa. Het gaat de populaire 7-daagse cruises varen vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome) naar Napels, Livorno (Florence/Pisa), Cannes en Palma de Mallorca.

Vanaf 2 mei 2021 zal de Norwegian Dawn wederom naar de Griekse Eilanden cruisen vanuit Venetië. De 7-daagse reizen gaan naar Kotor, Dubrovnik, Corfu, Santorini, Mykonos en Argostoli.

Per 29 april 2021 biedt de Norwegian Getaway 10- en 11-daagse cruises aan naar de Griekse Eilanden en Italië vanuit Civitavecchia. Bestemmingen die worden aangedaan zijn Kotor, Dubrovnik, Corfu, Santorini, Mykonos, Athene, Napels en Livorno.

Op 28 mei 2021 meldt de Norwegian Escape zich weer in Europa voor 9-daagse cruises naar de Oostzee vanuit Kopenhagen. De volgende stops staan op het programma: Warnemunde, Tallinn, Helsinki, Stockholm en een overnachting in Sint-Petersburg.

Andere hoogtepunten in het wereldwijde cruiseprogramma is het debuut van de Norwegian Encore in Seattle, waarvandaan ze 7-daagse cruises gaat maken naar Alaska. Ze wordt bijgestaan door haar zusterschip Norwegian Bliss en de Norwegian Joy die voor de eerste keer New York zal aandoen.

De Norwegian Spirit, die begin 2020 een uitgebreide renovatie zal ondergaan, zal diverse routes varen vanuit Tokyo en Hong Kong. De Norwegian Jewel doet Frans-Polynesie , Hawaii en Zuid-Pacific aan tijdens cruises in het voorjaar van 2020 en 2021.

De nieuwe routes van de cruiseschepen van Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.