Princess Cruises keert in de herfst 2020 terug naar Tahiti

Princess Cruises keert terug naar Tahiti in het najaar van 2020 met haar 670 gasten tellende schip Pacific Princess. De vijf 10-daagse ‘Tahiti & Frans-Polynesië’ cruises bieden een uitgelezen kans om de ongerepte lagunes en parelwitte zandstranden van Tahiti en Frans-Polynesië te ontdekken. De verkoop start 17 april a.s.

Pacific Princess maakt een rondreis vanuit Tahiti langs de eilanden van Frans-Polynesië. Tijdens de cruise overnacht u zowel in Tahiti’s hoofdstad Papeete als op Bora Bora en is er een late afvaart vanuit Raiatea. Andere aanleghavens zijn Huahine, Rangiroa en Moorea.

“Frans-Polynesië met haar vulkanische en koraaleilanden is altijd een populaire bestemming geweest”, vertelt Tony Roberts, Princess Cruises’ vice president Europa. “Een ‘must-see’ voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke en unieke ervaring. Onze gasten hebben een meer intieme cruise naar deze afgelegen eilanden, doordat wij met ons kleinere schip Pacific Princess varen. Zo genieten zij ongestoord van dit ongerepte paradijs met haar kristalheldere water”.

Dankzij de vier beschikbare ’Grand Adventure & Crossings’ routes, variërend in reisduur van 19-35 dagen, biedt Pacific Princess ook langere cruises aan. Beleef bijvoorbeeld de Aloha Spirit van Hawaii of ontdek de schatten van Zuid- Amerika zoals Paaseiland met haar Moai, de mysterieuze stenen beelden van mensfiguren.

Cruises van de Pacific Princess zijn verkrijgbaar bij:

Dit schip is verkocht aan Azamara en zal gaan varen onder een andere naam. Kijk voor een ander schip van Princess Cruises bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)