Princess Cruises keert in de herfst 2020 terug naar Tahiti

Princess Cruises keert terug naar Tahiti in het najaar van 2020 met haar 670 gasten tellende schip Pacific Princess. De vijf 10-daagse ‘Tahiti & Frans-Polynesië’ cruises bieden een uitgelezen kans om de ongerepte lagunes en parelwitte zandstranden van Tahiti en Frans-Polynesië te ontdekken. De verkoop start 17 april a.s.

Pacific Princess maakt een rondreis vanuit Tahiti langs de eilanden van Frans-Polynesië. Tijdens de cruise overnacht u zowel in Tahiti’s hoofdstad Papeete als op Bora Bora en is er een late afvaart vanuit Raiatea. Andere aanleghavens zijn Huahine, Rangiroa en Moorea.

“Frans-Polynesië met haar vulkanische en koraaleilanden is altijd een populaire bestemming geweest”, vertelt Tony Roberts, Princess Cruises’ vice president Europa. “Een ‘must-see’ voor reizigers die op zoek zijn naar een onvergetelijke en unieke ervaring. Onze gasten hebben een meer intieme cruise naar deze afgelegen eilanden, doordat wij met ons kleinere schip Pacific Princess varen. Zo genieten zij ongestoord van dit ongerepte paradijs met haar kristalheldere water”.

Dankzij de vier beschikbare ’Grand Adventure & Crossings’ routes, variërend in reisduur van 19-35 dagen, biedt Pacific Princess ook langere cruises aan. Beleef bijvoorbeeld de Aloha Spirit van Hawaii of ontdek de schatten van Zuid- Amerika zoals Paaseiland met haar Moai, de mysterieuze stenen beelden van mensfiguren.

Cruises van de Pacific Princess zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.