Disney Cruise Line introduceert Captain Minnie

Disney Cruise Line hoopt een nieuwe generatie vrouwen te interesseren voor een carrière in de maritieme industrie door de introductie van ‘Captain Minnie Mouse’. Captain Minnie Mouse krijgt een witte broek of rok met een rood jasje met insignes van een kapitein. Ze zal vanaf deze maand haar opwachting maken op de Disney-schepen. Disney Cruise Line wil op deze manier meisjes inspireren om kapitein van een cruiseschip te worden.

Captain Minnie Mouse zal ook aanwezig zijn bij de nieuwe jeugdactiviteiten in Disney’s Oceaneer Labs. Daarnaast kunnen meisjes zich verkleden als zeekapitein, net als Captain Minnie Mouse, via een make-over in Bibbidi’s Bobbidi Boutique. Captain Minnie Mouse zal ook aan land te zien zijn in de thuishavens en aanloophavens van Disney Cruise Line. Ze zal worden begeleid door een vrouwelijke Disney Cruise Line officier die kan vertellen over haar rol en de verschillende carrièremogelijkheden voor vrouwen op een cruiseschip.

Daarnaast geeft Disney Cruise Line vier beurzen weg aan de LJM Maritime Academy voor vrouwelijke kadetten die kapitein willen worden van een schip. Met de beurs kan er twee jaar worden gestudeerd aan de academie en een jaar gewerkt aan boord van een Disney-schip.

Wil jij Captain Minnie Mouse ontmoeten aan boord? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!