Oceania Cruises onthult nieuwe tropische en exotische bestemmingen

Oceania Cruises heeft deze week haar nieuwe 2020-2021 bestemmingen bekendgemaakt die bovendien direct boekbaar zijn. Het gaat om 85 routes waarvan er 69 compleet nieuw zijn. Zo zijn er 13 cruises naar Azië en Afrika, 8 nieuwe routes naar Zuid-Amerika, 7 nieuwe cruises naar de Zuid-Pacific en Australië, 7 transoceanische cruises en 30 nieuwe reizen in het Caribisch gebied, Panama Kanaal en Mexico.

2020-2021 Highlights

Enkele hoogtepunten zijn:

  • Veel nieuwe havens zoals Cuba’s Isla de la Juventud, het Japanse Miyako, Surabaja op Indonesië en de afgelegen haven Whangarei in Nieuw-Zeeland.
  • Oceania Cruises biedt nu Cuba cruises aan met vaak een overnachting in Havana en bezoeken aan de minder bekende hoeken van het eiland, zoals Cienfuegos en Santiago de Cuba.
  • Nieuwe havens zijn Bali (Indonesië), Maceió (Brazilië), Mooloolaba en Port Lincoln (Australië), Muroran (Hokkaido, Japan), Puerto Plata (Dominicaanse Republiek), Sendai (Japan), Tôlanaro (Fort Dauphin, Madagascar)

OceaniaNext Vernieuwingen

Onder de naam OceaniaNext wordt voor een bedrag van 100 miljoen dollar de 684-passagiers tellende schepen Regatta, Insignia, Sirena en Nautica, onder handen genomen. Daarbij worden de 342 suites en hutten vernieuwd, net als de restaurants, lounges en bars die decors krijgen die zijn geïnspireerd op de 450 bestemmingen van de premium cruisemaatschappij.

Oceania Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​