MSC Cruises voegt steakhouse Butcher’s Cut toe aan MSC Preziosa

MSC Cruises introduceert haar populaire specialiteitenrestaurant Butcher’s Cut in mei van dit jaar op 3 cruiseschepen in haar vloot, waaronder de MSC Preziosa die in augustus en september van dit jaar enkele keren vertrekt vanuit Rotterdam. Op de MSC Preziosa (3.502 passagiers) komt Butcher’s Cut in de plaats van het Italiaanse specaliteitenrestaurant Eataly. Ook de MSC Divina en MSC Fantasia maken zich op voor de komst van Butcher’s Cut. Respectievelijk Eataly en Tex Mex moeten daarvoor op deze schepen wijken.

Het Amerikaanse steakhouse Butcher’s Cut is reeds te vinden op 5 schepen van MSC waaronder het nieuwe vlaggenschip MSC Bellissima. Het serveert eersteklas biefstuk waaronder o.a. filet mignon, ribeye en een zogenaamde tomahawk (voor twee personen). Er staan daarnaast ook diverse visgerechten op het menu zoals sint-jakobsschelpen, heilbot en zalm. Het menu is a la carte geprijsd, maar er is ook een menu voor een vaste prijs van 39 dollar per persoon beschikbaar en een kindermenu voor 12 dollar.

De MSC Preziosa komt op de vrijdagen in augustus (23 & 30) en september (6 & 13) van dit jaar naar Rotterdam. Je scheept dan in voor een route naar Hamburg, Le Havre, Southampton en Zeebrugge. Cruises op de MSC Preziosa vanuit Rotterdam zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!