Carnival Cruise Line breidt jeugdprogramma verder uit

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het haar jeugdprogramma aan boord van haar cruiseschepen gaat uitbreiden. Ze gaan dat doen in samenwerking met Zumbini die kinderactiviteiten en workshops organiseert waarbij zingen, dansen en spelen worden gecombineerd. Via samenzang, groepsactiviteiten en muziekinstrumenten worden kinderen op een creatieve manier iets bijgebracht.

Het Zumbini-programma wordt op alle cruiseschepen van Carnival aangeboden. Ze staat onder begeleiding van het opgeleide jeugdpersoneel van Carnival en is gericht op de jongste cruisereizigers. Het gratis programma bestaat uit twee workshops die worden gehouden in de speelgelegenheden van Camp Ocean en andere lounges.

– Tijdens alle cruises: een 30-minuten durende les voor de Carnival Penguins (2 tot 5 jaar oud).

– Cruises van 6 dagen of langer: 30- tot 45-minuten durende familieles voor kinderen tot 6 jaar oud gericht op de band tussen ouder en kind.

‘Carnival ontvangt jaarlijks aan boord 800.000 kinderen, de meeste in de cruise-industrie. We zijn dus altijd bezig om de activiteiten voor de jongste cruisereizgers uit te breiden en te verbeteren. We zijn erg blij om Zumbini op onze schepen te brengen om families en hun kinderen een unieke ervaring te geven’, aldus Chris Nelsen, vice-president entertainment bij Carnival Cruise Line.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!