Royal Caribbean verwacht Oasis of the Seas zondag terug

Het management van Royal Caribbean heeft woensdag tegen beleggers de verwachting uitgesproken dat de Oasis of the Seas op 5 mei terug zal keren in de vaart. Dit is op tijd om het oorspronkelijke cruiseprogramma weer op te pakken. Het eerste schip uit de Oasis-klasse is daardoor langer dan een maand uit de roulatie geweest.

Het omvallen van een kraan tijdens een regulier droogdok op de Grand Bahamas Shipyard veroorzaakte begin april flinke schade aan enkele suites en aan het openluchttheater AquaTheatre aan de achterkant van het schip. De Oasis of the Seas maakte daarna de transatlantische overtocht van de Bahamas naar Cadiz voor verdere herstelwerkzaamheden.

Op 5 mei staat de eerste cruise van de Oasis of the Seas tijdens haar zomerseizoen in de Middellandse Zee op het programma vanuit Barcelona. De Oasis maakt deze gehele zomer 8-daagse cruises naar Palma de Mallorca, Marseille, La Spezia, Civitavecchia en Napels. Je kunt starten vanuit Barcelona of Civitavecchia.

Met de Oasis of the Seas in de Middellandse Zee cruisen? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!