Holland America Line breidt Navigator uit naar app voor Android en iPhone

Holland America Line breidt de functionaliteit uit van zijn populaire browsergebaseerde Navigator-tool naar een gebruiksvriendelijke, gratis app voor mobiele telefoons en tablets die aan boord kan worden gebruikt. iPhone- en Android-gebruikers kunnen de Navigator-app downloaden in respectievelijk de iTunes App- en Google Play-winkels.

Met behulp van Navigator kunnen gasten dagelijkse activiteiten plannen, excursies verkennen en boeken, menu’s van restaurants bekijken en reserveringen maken voor restaurants, spa-behandelingen bekijken en hun rekeningoverzicht controleren en meer. Naar verwachting zal de meest populaire functie de chatfunctie zijn, waarmee gasten gratis met elkaar kunnen communiceren terwijl ze aan boord zijn.

“De Navigator-app maakt het onze gasten gemakkelijk om hun cruise-ervaring vanaf elke locatie op het schip te personaliseren – of ze nu een reservering willen maken in een specialiteitenrestaurant, kijken wat het avondentertainment is of een dagelijks schema met herinneringsmeldingen maken,” zei Orlando Ashford, voorzitter van Holland America Line. “De meest leuke functie van Navigator is dat het onze gasten toestaat om gratis met elkaar te chatten, wat het gemakkelijk maakt om verbonden te blijven en plannen te maken met medereizigers tijdens de cruise.”

Met de Navigator app kunnen gasten ook activiteiten selecteren en opslaan om hun dagelijkse schema aan te passen. Deze activiteiten verschijnen naast geboekte reserveringen voor restaurants en excursies aan wal, waardoor alles gemakkelijk toegankelijk is op één plaats. Meldingen kunnen worden ingesteld als herinnering en als waarschuwing voor reserveringen, berichten en meer.

Gasten die vergeten om de Navigator-app te downloaden voordat ze aan boord gaan, kunnen het gratis één keer aan boord downloaden zonder gebruik te maken van internetminuten.

In de komende maanden zal Holland America Line het app-aanbod uitbreiden voor zowel mobiele telefoons als tablets – momenteel alleen beschikbaar voor gebruik tijdens een cruise – om voor de cruise al toegang te bieden, zodat gasten de beschikbare services kunnen bekijken en de interactieve vlootkaart kunnen bekijken op op elk moment voordat ze aan boord gaan van het schip.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)