Cruisereiziger
Privé-eiland

Fotoreportage: Privé-eiland Royal Caribbean Perfect Day at CocoCay officieel geopend

Zaterdag is het gerenoveerde privé-eiland van Royal Caribbean International op de Bahamas, Perfect Day at CocoCay, officieel geopend. De Amerikaanse cruisemaatschappij investeerde sinds de start van de werkzaamheden in september 2018 meer dan 250 miljoen dollar in het eiland. Diverse verbeteringen zijn doorgevoerd, waardoor het de ultieme familie bestemming in de Caribbean moet worden. Gasten aan boord van de Navigator of the Seas konden als eerste genieten van de nieuwe voorzieningen die nu officieel beschikbaar zijn.

De afgelopen weken had Royal Caribbean al enkele nieuwe onderdelen van het eiland geopend zoals de nieuwe pier, de Oasis Lagoon pool, het grootste zoetwaterzwembad in de Caribbean met een bar en ligstoelen in het zwembad, en de eetgelegenheden Snack Shack en Chill Grill. Zaterdag debuteerden de volgende voorzieningen:

  • Thrill Waterpark – biedt twee watertorens met wel 13 glijbanen. De grootste hoeveelheid glijbanen in welk Caribisch waterpark dan ook. Een van de glijbanen is de 40 meter hoge Daredevil’s Peak, en is daarmee de hoogste waterglijbaan in Noord-Amerika. Ook biedt het waterpark het grootste golfslagbad in de Caribbean en een kindvriendelijk zwembad.
  • Een 490 meter lange tokkelbaan, die kriskras over het eiland loopt tot op 15 meter hoogte met een waterlanding
  • Een helium ballon, omgedoopt tot Up, Up and Away, gaat tot 140 meter boven grondniveau en biedt zo het hoogste uitzicht punt over de Bahama’s.
  • Twee special ontworpen stranden– Chill Island voor de ultieme ontsnapping naar het strand. Compleet met glashelder zeewater en witte poeder stranden. Deze stranden zijn uitgerust met meer dan genoeg strandhuisjes en ligbedden om heerlijk te ontspannen.

In december 2019 volgen dan nog het actieve South Beach met volleybal, strand basketbal, voetbal, paddle boarding of kajakken in een kajak met glazen bodem en de exclusieve Coco Beach Club met de eerste cabanas op water in de Caribbean.

Wil jij als een van de eerste het vernieuwde privé-eiland van Royal Caribbean International Perfect Day at CocoCay ervaren? Dat kan met de gerenoveerde Navigator of the Seas tijdens 4- tot 5-daagse cruises naar de Bahamas. Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!